Opinie


2019-04-17
Renata

Byłam pierwszy raz u psychologa. Uważam wizytę za udaną. Psycholog wzbudził moje zaufanie. Zdecydowałam się na następną wizytę.

Ocena
5/5
2019-04-08
Marta

Bardzo sypmatyczna,uśmiechnięta i pogodna osoba. Potrafi wysłuchać i pomóc w odnalezieniu problemu który tkwi głęboko w naszym umyśle.W lepsze ręce nie mogłam trafić!

Ocena
5/5
2019-04-08
Adam

Wyjątkowa Pani psycholog. Jest pełna zrozumienia dla drugiej osoby, życzliwa , pomocna i naprawdę zna się na udzielaniu pomocy psychologicznej , zwłaszcza w kontekście problemów lękowych.

Ocena
5/5
2019-04-08
Malwina

Miło i sympatycznie, A do tego rzeczowo, Pani na koniec podsumowała spostrzeżenia i dała wstępne zalecenia :-)

Ocena
5/5
2019-04-04
Ala

bardzo dobra pani psycholog, motywuje do pracy nad soba i pokazuje, w ktorym kierunku isc. wyslucha, nawet najgorszych wspomnien lub traumatycznych przezyc i pomoze sie z tego podniesc. polecam goraco

Ocena
5/5
2019-04-04
Wiktor

Rewelacyjny specjalista, osoba bardzo profesjonalna o dużym poziomie empatii, potrafiąca pomoc w na prawdę na pozór beznadziejnym przypadku, bo tak o swojej sytuacji myślałem jeszcze 1.5 miesiąca temu

Ocena
5/5
2019-04-02
Krzysiek

Odbyłem zaledwie kilka sesji, które przerwał wyjazd na studia, niemniej otrzymałem potrzebne mi wsparcie.

Ocena
5/5
2019-04-02
Anka

Bardzo życzliwy, pomocny i miły psychoterapeuta. Czułam się bezpiecznie podczas spotkań, co ułatwiało i zachęcało do pracy nad sobą. Polecam z czystym sumieniem i z całego serca. :)

Ocena
5/5
2019-04-02
Jakub

Dobry fachowiec, nad wyraz spokojny, a przy tym bardzo rzeczowy człowiek. Pomimo tak ograniczonego czasu był w stanie realnie pomóc.

Ocena
5/5
2019-02-21
Paulina

Miałam silne stany lękowe i ataki paniki, które bardzo utrudniały mi życie. Psycholog pokazała mi, że można żyć inaczej. Odzyskałam radość życia, znów mogę pracować i żyć bez ciągłego lęku...

Ocena
5/5
2019-02-21
Teresa

Bardzo dziękuje Pani psycholog pomaga i uczy mnie pozytywnego spojrzenia na moje życie ,budowane relacje i świat dookoła za pomocą dużej ilości empatii, łagodności, ciepla i niezwykłemu zaangażowaniu

Ocena
5/5
2019-02-21
Radek

Pani psycholog spełniła moje oczekiwania, po pierwszych dwóch spotkaniach jestem zdecydowany kontynuować terapię. Polecam.

Ocena
5/5
2019-02-21
Emilia

Świetna specjalistka, chodzimy z mężem na terapię partnerską i otrzymujemy ogrom wsparcia i pomocy. Jakość naszego życia niemal natychmiast się poprawiła. Zamierzamy kontynuować te spotkania...

Ocena
5/5
2019-02-21
Wiktoria

Praca w korporacji i pędzenia za deadlineami odbiły się na moim zdrowiu. Dzięki spotkaniom na nowo uczę się co w życiu ważne, jak dbać o siebie i relacje. Odpuszczam, łapię dystans, znów lubię siebie.

Ocena
5/5
2019-02-21
dominikk

po pierwszym spotkaniu trudno oczywiście oczekiwać spektakularnych efektów. z moich pierwszych obserwacji wynika, ze Pani Mgr jest niezwykle pozytywna osobą, która niemalże zaraża swoją energią

Ocena
5/5
2019-01-30
Eliza

Cudowna kobieta ! Długo szukałam psychologa który mnie zrozumie i pomoże. Pomogła mi jako kobiecie i matce. Z czystym sumieniem polecam współpracę!

Ocena
5/5
2019-01-30
Zbyszek

Bardzo polecam. Ciepło, spokój, uśmiech, można się wygadać a ktoś nareszcie cię rozumie i pomaga poradzić sobie z problemami.

Ocena
5/5
2019-01-30
Anastazja

Bardzo polecam. Ciepła, uprzejma, uśmiechnięta, kobieta, która Cię rozumie, można się u niej wygadać, wypłakać i stanąć na nogi:)

Ocena
5/5
2019-01-30
Weronika

Profesjonalnie. Miła, dyskretna atmosfera gabinetu. Duże zaangażowanie w sprawy pacjenta. Możliwość konsultacji przez telefon.

Ocena
5/5
2019-01-22
Elżbieta

Wspaniała osoba i psycholog. Jest w pełni profesjonalna, podczas wizyty prezentuje odpowiednie podejście do pacjenta i do problemów w tej trudnej dziedzinie. Widać, że ma dużo zrozumienia dla pacjenta

Ocena
5/5
2019-01-22
Jola

Pani psycholog zna się na tym co robi i nie chodzi tylko o wiedzę teoretyczną ale o to jak stosuje ją w praktyce. Jest bardzo otwarta w stosunku do drugiego człowieka.

Ocena
5/5
2019-01-22
Sylwia

Szczerze polecam panią psycholog – to wspaniała osoba, ciepła, wyrozumiała i pomocna, stworzona do pomocy ludziom. Na spotkaniu uważnie słucha i przekazuje też dużo wiedzy merytorycznej.

Ocena
5/5
2019-01-22
Kinga

Bardzo fachowa pani psycholog. Czuć w tym co mówi dużo doświadczenia w pracy psychologa że wie co mówi i jej sugestie rzeczywiście uważam za słuszne. Jest przy tym bardzo ciepła i naturalna. Polecam

Ocena
5/5
2019-01-22
Izabela

Pani psycholog budzi zaufanie, można rozmawiać jak ze spowiednikiem, i umie słuchać. Bardzo dobre porady. Polecam.

Ocena
5/5
2019-01-22
Marzena

Rzeczowa i konkretna rozmowa, już na pierwszej wizycie dostałam kilka dobrych wskazówek jak rozmawiać z córką, jaka może być przyczyna problemu. Polecam.

Ocena
5/5
2019-01-22
Bartosz

Wizyta przebiegła w dobrej atmosferze. Pani psycholog szczegółowo starała się poznać mój problem. Myślę, że rady, które otrzymałem pozwolą rozwiązać moja dolegliwość.

Ocena
5/5
2019-01-22
Katarzyna

Po pierwszej wizycie jestem zadowolona... Czekam na kolejne - jestem ciekawa efektu...

Ocena
5/5
2019-01-14
Edyta

Bardzo dobry specjalista.świetnie uwrazliwia rodzicow na potrzeby malych ludzi dzielac sie trafnymi spostrzeżeniami. zdecydowanie polecam:)

Ocena
5/5
2019-01-14
Maria

Konkretna i dokładna. Bardzo spostrzegawcza z dobrym podejściem do dziecka i rodzica. Gorąco polecam.

Ocena
5/5
2019-01-14
Grzegorz

Bardzo dobra specjalistka z dobrym podejściem do dzieci. Szybko i trafnie zdiagnozowała problem i zaproponowała różne rozwiązania.

Ocena
5/5
2019-01-14
Natalia

Wybitna Pani psycholog. Jest cierpliwa, niezwykle mądra, słucha uważnie i daje istotne wskazówki, które rzucają światło na właściwe przyczyny problemów.

Ocena
5/5
2019-01-04
Irena

Profesjonalny terapeuta, potrafi wzbudzić zaufanie. Pomógł mi znaleźć rozwiązanie na moje problemy, nie zawiodłam się. Polecam!

Ocena
5/5
2019-01-04
Waldek

Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu. Terapeuta słucha uważnie i jest zaangażowany. Podszedł do mnie niezwykle życzliwie i profesjonalnie.

Ocena
5/5
2019-01-04
Żaneta

Pierwsza wizyta i na pewno nie ostatnia, przyjemnie, bez skrępowania, indywidualne podejście. Nie ma się co wahać, polecam

Ocena
5/5
2018-12-20
Kaśka

Bardzo dobry terapeuta. Mądra osoba, z dużym doświadczeniem. Oddana pacjentom. Szczerze polecam, bo nie każdy nadaje się do takiej pracy.

Ocena
5/5
2018-12-20
Iwona

Byłam u wielu specjalistów z tej dziedziny,gdyż mam kłopoty z synem, Pani Małgosia to wspaniały nie tylko specjalista ale i człowiek , z wielkim sercem, zaangażowaniem.Dziękuję.

Ocena
5/5
2018-12-04
Ela

Miła, serdeczna pani psycholog. Jest konkretna, profesjonalną osobą która umie uważnie słuchać. Potrafi prowadzić każde spotkanie w atmosferze zrozumienia i szacunku. Polecam

Ocena
5/5
2018-11-30
Ania

Wykwalifikowany, bardzo dobry merytorycznie psycholog kliniczny, psychoterapeuta, z wieloletnim doświadczeniem w pracy terapeutycznej, osoba o dużej intuicji w swojej pracy, dużej empatii. Polecam.

Ocena
5/5
2018-11-29
Mariola

Profesjonalne podejście, miła, spokojna osoba, skupia się na problemie, nie zadaje niepotrzebnych pytań. polecam

Ocena
5/5
2018-11-27
Kuba

Bardzo polecam Panią psychoterapeutkę. Pomogła mi przejść przez ciężkie chwile w moim życiu oraz poskromnić moje nerwy. Miła, uśmiechnięta i rozumiejąca osoba.

Ocena
5/5
2018-11-27
Grzegorz

Jestem bardzo zadowolony z wizyt, bardziej rozumiem swoje zachowanie i innych, Pani jest efektywna, optymistyczna, przekazuje dużo energii.

Ocena
5/5
2018-11-27
Joasia

Wyjątkowo miła, ciepła osoba. Jednocześnie wspaniały fachowiec, który widać, że pracuje z powołania. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim.

Ocena
5/5
2018-11-27
Mariusz

Wizyta przebiegła bardzo pomyślnie. Świetne podejście do pacjenta. Pomoc okazała się nieoceniona. Mogę polecić każdemu.

Ocena
5/5
2018-11-27
Arkadiusz

Bardzo dobry psychoterapeuta, widać, że lubi, co robi. Uzyskałem potrzebną mi pomoc. Terapia pomogła mi odmienić życie. Samo miejsce i gabinety również tworzące miłą atmosferę.

Ocena
5/5
2018-11-08
Łukasz

Jestem po wizytach online u pani psycholog. Mimo tego, że nie mogłem się osobiście spotykać to z wizyt bardzo skorzystałem. Udało mi się, dzięki dużemu zaangażowaniu Pani, zrobić duże kroki w życiu

Ocena
5/5
2018-11-08
Baśka

Byłam u kilku psychoterapeutów - ten ujął mnie autentycznym, niewymuszonym zainteresowaniem moimi problemami. A mam ich sporo!

Ocena
5/5
2018-11-08
Agata

Spokojny, rzeczowy, skupiony - tego oczekiwałem i to dostałem. Bardzo dziękuję za spotkania i liczę na następne!

Ocena
5/5
2018-11-08
Martyna

Po kilku spotkaniach mogę stwierdzić, że pan jest empatycznym, oddanym problemom pacjenta psychologiem. Polecam tego psychologa!

Ocena
5/5
2018-11-08
Magdalena

Byłam na 3 wizytach w związku z problemami w związku. Jestem zadowolona z ich przebiegu. Polecam ten gabinet!

Ocena
5/5
2018-11-08
Wojtek

Konkretny, rzeczowy psycholog. Pomógł mi wyjść na prostą kiedy pogubiłem się trochę życiowo. Polecam.

Ocena
5/5
2018-11-08
Pacjentka

Lekarz pełen empatii i zrozumienia. Pomógł mi w problemach związanych z pracą w stresie stosując techniki radzenia sobie z nim w pracy jak i w życiu codziennym.Polecam

Ocena
5/5
2018-11-08
Monika

Wizyta w życzliwej i przyjemnej atmosferze, widać że pan jest doświadczonym psychologiem i dużo umie wytłumaczyć, z łatwością odpowiadał na moje pytania. Rozmowa pomogła i zmotywowała mnie do terapii.

Ocena
5/5
2018-11-08
M.

Bardzo dziękuję za pomocną, merytoryczną rozmowę, która pomogła mi zaakceptować stratę i uczucia z tym związane. Czasami trzeba pozwolić sobie coś przeżyć żeby móc dokonać zmian. Na pewno będę polecać

Ocena
5/5
2018-11-08
Dagmara

Badanie przeprowadzone w sposób profesjonalny a sam psycholog jest przyjazna osobą. Ze spokojem i obszernie odpowiada na pytania. Nie czułam się skrępowana ani przez chwilę.

Ocena
5/5
2018-11-08
Kasia90

Bardzo polecam osobom, które szukają zmiany w swoim życiu. Rzetelna specjalistka, konkretna praca, oparta na wiedzy i doświadczeniu. Wspiera Klienta w poszukiwaniu rozwiązania. Uważna.

Ocena
5/5
2018-11-08
Elwira

Wspaniała specjalistka. Mądra, uważna, rzetelna i ciepła. Praca z nią postawiła mnie na nogi! Bardzo, bardzo polecam!!!

Ocena
5/5
2018-11-08
Karolina

Bardzo spodobała mi się konsultacja. Psycholog odpowiedziała na wszystkie moje pytania oraz zostawiła kilka pytań otwartych do namysłu na koniec. Super refleksyjna i czuć, że mądra osoba. Polecam!

Ocena
5/5
2018-10-18
Aneta

Dziękuję za troskę i wrażliwość w stosunku do moich problemów . Także za dodanie mi sił w trudnym momencie życia. Teraz wszystko jest jakby prostsze....

Ocena
5/5
2018-10-18
Adrian

Znakomity specjalista. Ogromna wiedza. Potrafi słuchać i nakierować na odpowiedni tok myślenia. Wielki szacunek za cenne porady i pomoc. Polecam wszystkim.

Ocena
5/5
2018-10-18
Iza

Terapia to wyzwanie ale myślę że warto je podjąć. Spotkania są bardzo interesujące, polecam każdemu kto chce podjąć walkę z własnymi lękami:)

Ocena
5/5
2018-10-18
Ania i Leszek

Polecam Panią psycholog, bardzo pomogła nam terapia partnerska w problemach rodzinnych. Będziemy korzystać z usług Pani psycholog.

Ocena
5/5
2018-10-18
Zosia

Polecam panią, bardzo mila i kompetentna osoba, miło i ze spokojem podchodzi do pacjenta.

Ocena
5/5
2018-10-18
Igor

Łatwy kontakt. Wspólnie znaleźliśmy rozwiązanie problemu. Wszystkie sprawy zostały załatwione zgodnie z planem. Polecam

Ocena
5/5
2018-10-18
Patrycja

Gorąco polecam, wizyta i terapia przebiegły miło i sympatycznie, już po pierwszej wizycie było mi lepiej

Ocena
5/5
2018-10-05
Darek

Bardzo dobrze się z Panią rozmawia, wnikliwie dopytuje, analizuje i pokazuje mi pewne sytuacje zupełnie z innej strony. Jestem bardzo zadowolony.

Ocena
5/5
2018-10-05
Kasia

Wyjątkowo miła, ciepła osoba. Jednocześnie wspaniały fachowiec, który widać, że pracuje z powołania. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim.

Ocena
5/5
2018-10-05
Andrzej

Wizyta przebiegła bardzo pomyślnie. Świetne podejście do pacjenta. Pomoc okazała się nieoceniona. Mogę polecić każdemu.

Ocena
5/5
2018-10-05
Magda

Ciepła i otwarta, a jednocześnie konkretna. Idealna osoba do pomocy w życiowych problemach. Pełen profesjonalizm - polecam !

Ocena
5/5
2018-10-05
Aneta

Polecam. Profesjonalny specjalista i fantastyczny człowiek. Z wielkim sercem. Godna zaufania i skuteczna

Ocena
5/5
2018-10-03
Wiola

Myślę, że nie mogłam trafić lepiej. Podejście Pani psycholog do osób znajdujących się w trudnej sytuacji życiowej jest niesamowite. Pełna spokoju, opanowania sprawiła, że i ja się tak poczułam.

Ocena
5/5
2018-10-03
Piotrek

Polecam bardzo, otrzymałem dużą pomoc od pani psycholog, dobry z niej słuchacz a jeszcze lepszy doradca, poświęca się sprawie i to widać, wzbudza duże zaufanie. Mi pomogła.

Ocena
5/5
2018-10-03
Michał

Miła psycholog która słucha i nie ocenia, konfrontuje z rzeczywistością i pomaga zrozumieć własne postępowanie, bardzo pomocne wskazówki i metody wizualizacji. Jestem zadowolony z efektow terapii.

Ocena
5/5
2018-10-03
Dorota

Bardzo dziękuję! Bardzo mi Pani pomogła we wszystkim, miałam w życiu trudny czas. Teraz czuję, że wszystko wraca do normy!

Ocena
5/5
2018-10-03
Beata

Bardzo dziękuję za pomoc. Teraz czuję się już dobrze, ale wiem że gdyby nie ten rok nadal nie potrafiłabym rozumieć siebie. Bardzo polecam Panią Psycholog i dziękuję za pomoc!

Ocena
5/5
2018-10-03
Anna

Bardzo dobry specjalista. Pomógł mi w podjęciu trudnych decyzji. Miła i życzliwa atmosfera. Polecam z czystym sumieniem.

Ocena
5/5
2018-10-03
Mateusz

Polecam. Duża wiedza i doświadczenie, rozmowa rzeczowa ale sympatyczna i ciepła, spotkanie pomogło określić cele i przynajmniej wiem w którą stronę iść.

Ocena
5/5
2018-10-03
Dominik

Wizyta bardzo przyjemna, pani psycholog konkretna, wyrozumiała, pomocna, pełen profesjonalizm, bardzo ładne miejsce.

Ocena
5/5
2018-10-03
Barbara

Potwierdzam to, co przeczytałam na temat tej specjalistki. Polecam wszystkim, którzy oczekują bardzo wysokiego poziomu kultury, wiedzy i zrozumienia.

Ocena
5/5
2018-09-24
Olga

Bardzo sympatyczna pani doktor potrafi wysłuchać pomóc i porozmawiać ma podejście do dzieci i traktuje każdy problem poważnie

Ocena
5/5
2018-09-24
Ula

Pierwsza wizyta bardzo fajna, dowiedziałam się na czym polega terapia i już wiem czego się spodziewać.

Ocena
5/5
2018-09-24
Agata

Bardzo miła, spostrzegawcza i doświadczona pani psycholog, z którą świetnie, swobodnie można porozmawiać na chyba każdy temat. Bardzo dziękuję za porady. Jak najbardziej polecam.

Ocena
5/5
2018-09-24
Patrycja

Wizyta bardzo profesjonalna. Dokładne wysłuchanie pacjenta i analiza badań. Jestem bardzo zadowolona z fachowych porad i dużej motywacji do działania. Bardzo polecam!

Ocena
5/5
2018-09-24
Karol

Świetne wyczucie i dopasowanie do pacjenta. Bystrość, profesjonalizm, charyzma, poczucie humoru - komplet. Polecam.

Ocena
5/5
2018-09-20
Agnieszka

Bardzo ciepła, godna zaufania osoba. Zdecydowanie pomogła mi przetrwać kryzys. Polecam.

Ocena
5/5
2018-09-20
Zuza

Polecam z całego serca po opiniach spodziewałam się ze będę zadowolona ale nie myślałam ze aż tak bardzo.

Ocena
5/5
2018-09-20
Alina

Bardzo profesjonalne podejście do człowieka.

Ocena
4/5
2018-09-20
Zuza

Polecam z całego serca. Jedyny terapeuta, u którego byłam w stanie się otworzyć, zrozumieć największe lęki i spróbować z nimi walczyć. Na każdym spotkaniu miałam poczucie bezpieczeństwa i zrozumienia.

Ocena
5/5
2018-09-20
Gabriela

Pan psycholog jest bardzo ciepłym i sympatycznym człowiekiem. Zawsze wysłucha i doradzi jak najlepsze rozwiązanie. Szczerze polecam!

Ocena
5/5
2018-09-20
Hubert

Bardzo profesjonalny Psycholog, nawiązaliśmy super relacje. Polecam

Ocena
5/5
2018-09-20
Asia

Pani Małgosia to wnikliwa, a jednocześnie pełna zrozumienia osoba. Polecam każdemu, kto potrzebuje lub uważa, że potrzebuje opinii specjalisty.

Ocena
5/5
2018-09-20
Marek

Wrażenia po pierwszej sesji na tyle dobre, że umówiłem się na następną. Pan psycholog wzbudza zaufanie, uważnie słucha. Polecam

Ocena
5/5
2018-09-06
Anka

Super Pani Psycholog, bardzo się cieszę, że się zdecydowałam na wizytę, polecam każdemu, kto ma wątpliwości.

Ocena
5/5
2018-09-06
Arek

Naprawdę polecam, rozmowa prowadzona w miłej i ciepłej atmosferze. Pozdrawiam.

Ocena
5/5
2018-09-06
Mari

Bardzo miła i kompetentna Pani psycholog, kiedy trzeba jest poważna, a innym razem uśmiecha sie i rozładowuje atmosferę. Polecam z czystym sumieniem!

Ocena
5/5
2018-08-17
Mateusz

Kompetentny profesjonalista pełną gębą, bardzo zaangażowany w każdego pacjenta. Polecam każdemu, kto się waha :)

Ocena
5/5
2018-08-17
Asia

Celne i konkretne pytania inspirują do postawienia sobie kolejnych i do przemyślenia swojego zachowania. Przebieg pierwszego spotkania skłania do kolejnych.

Ocena
5/5
2018-08-17
Mateusz

Bardzo polecam. Uzyskałem oczekiwaną pomoc, są już pierwsze efekty. Samemu nie radziłem sobie przez kilka miesięcy. Mam żal do siebie, że tak długo zwlekałem, ale bardzo cieszę się, że wybrałem właśni

Ocena
5/5
2018-08-17
Basia

Bardzo pomogło mi już pierwsze spotkanie. Inaczej spojrzałam na mój problem. Na pewno wrócę na kolejną wizytę. Serdecznie polecam

Ocena
5/5
2018-08-17
Daria Rogalska

Rozmowa przebiegła w bardzo miłej atmosferze, nie czuć było skrępowania. Bardzo polecam panią psycholog.

Ocena
5/5
2018-08-17
Ola i Paweł

Przyszliśmy z problemem kryzysu w związku. Pani psycholog uzmysłowiła nam nad czym musimy pracować i do czego przywiązywać większą uwagę, żeby pielęgnować nasz związek. Dziękujemy za motywację!!

Ocena
5/5
2018-08-17
Elwira

Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Bez skrępowania można pomówić o wszystkim. Od razu uzyskuje się cenne riposty i prace domowe:). Jestem pod ogromnym wrażeniem już po pierwszym spotkaniu.

Ocena
5/5
2018-08-14
Monika

Bardzo dobra pani psycholog, motywuje do pracy nad sobą i pokazuje, w którym kierunku iść. Wysłucha, nawet najgorszych wspomnień lub traumatycznych przeżyć i pomoże się z tego podnieść. Polecam gorąco

Ocena
5/5
2018-08-13
Anka

Przewartościowałam swoje życie i jestem na prawidłowej drodze. Psycholog bardzo mi pomogła na życiowym zakręcie, za co będę jej dozgonnie wdzięczna.

Ocena
5/5
2018-08-13
Paweł

Byłem w ciężkim stanie psychicznym, Pani psycholog postawiła mnie na nogi. Jest to bardzo sympatyczna osoba, której widać, że zależy na pacjencie. Dziękuję.

Ocena
5/5
2018-08-13
Ewa

Bardzo miła, kompetentna i pełna empatii Pani psycholog. Dziękuję za okazaną życzliwość i pomoc w trudnych momentach. Polecam serdecznie.

Ocena
5/5
2018-08-13
Ala

Pan psycholog bardzo szybko nawiązał ze mną kontakt. Świetnie mi się z nim rozmawiało. Gorąco polecam, spotkanie z nim na pewno pomoże każdemu.

Ocena
5/5
2018-08-10
Bartek

Jestem pod dużym wrażeniem pracy z psychologiem. Jego wiedza, profesjonalizm i empatia pomogły mi przetrwać jeden z najtrudniejszych okresów w moim życiu. Będę mu zawsze za to wdzięczny.

Ocena
5/5
2018-08-10
Justyna

Bardzo otwarta i profesjonalna Pani Psycholog. Od początku spotkania wprowadza nastrój relaksu i jednocześnie koncentracji na najważniejszym jego aspekcie.

Ocena
5/5
2018-08-10
Paweł

Mega pozytywna energia i niesamowite doświadczenie. Juz po pierwszej sesji odczułem niesamowitą poprawę samopoczucia. Zdecydowanie polecam.

Ocena
5/5
2018-08-08
Marcin Majewski

Pani Małgosia jest kompetentną i mądrą specjalistą. Pomogła mi wyjść na prostą,stałem się innym człowiekiem. Polecam Panią psycholog z całego serca. Jest dobra,skuteczna i bardzo cierpliwa. Pozdrawiam

Ocena
5/5
2018-08-07
Anita

Punktualnie, zgodnie z ustaleniami, miejsce bardzo estetyczne, pani bardzo kompetentna, wrażliwa i troskliwa, moja opinia zgodna z pozostałymi. Pozdrawiam i polecam.

Ocena
5/5
2018-08-07
Janek K

Wizyta bardzo przyjemna, pani psycholog konkretna, wyrozumiała, pomocna, pełen profesjonalizm, bardzo ładne miejsce, miła atmosfera :)

Ocena
5/5
2018-08-07
Barbara

Wyjątkowa terapeutka, pełen profesjonalizm okraszony mądrością i doświadczeniem. Polecam każdemu, kto ma za sobą wiele trudnych chwil.

Ocena
5/5
2018-08-06
Kamil

To była moja pierwsza wizyta u psychoterapeuty i nie mam porównania z innymi specjalistami, ale spodobało mi się podejście psychologa i odczuwalna chęć pomocy. Z pewnością będę kontynuować terapię.

Ocena
5/5
2018-08-06
Magda

Fantastyczny człowiek i terapeuta. Otacza takim ciepłem i serdecznością że nie chce się z gabinetu wychodzić. Konkretna i szczera - godna zaufania ! Polecam z całego serca

Ocena
5/5
2018-08-06
Patrycja

Profesjonalne podejście budzące zaufanie już od pierwszego spotkania. Dyskrecja i po prostu taka ciepła, ludzka życzliwość. Wszystko na najwyższym poziomie. Szczerze polecam

Ocena
5/5
2018-08-03
Wojciech

Konkretna i kompetentna Pani psycholog. Polecam, a nawet namawiam. Po sześciu wizytach wszystko zaczyna mieć w końcu sens w moim życiu.

Ocena
5/5
2018-08-03
Agnieszka

Bardzo profesjonalna i kompetentna Pani psycholog. Już poleciłam innym znajomym, którzy mają problemy z nastoletnimi dziećmi.

Ocena
5/5
2018-08-03
Rafał

Już podczas pierwszej wizyty byłem wstanie zrozumieć pewne elementy i inaczej spojrzeć na pewne sytuacje. Lekarz jest konkretny i naprawdę każda wizyta jest bogatsza w informacje.

Ocena
5/5
2018-08-03
Konrad

Bardzo cenię sobie pracę z Panią Małgosią, już po kilku sesjach odczułem wyraźną poprawę mojego stanu psychicznego.

Ocena
5/5
2018-08-02
Maciek

Jestem po pierwszej wizycie i od razu na wstępie poczułem między nami nić porozumienia. Wiem na pewno, że z małą pomocą Pani psycholog odnajdę siebie na nowo.

Ocena
5/5
2018-08-02
Milena

Profesjonalne podejście do pacjenta, ciepło w głosie i pomoc od serca. Jestem po drugiej wizycie i czuję się o niebo lepiej. Serdecznie polecam!

Ocena
5/5
2018-08-02
Aneta

Jestem bardzo zadowolona z pierwszej wizyty, czuję się szczęśliwsza, jakby ciężar spadł mi z serca, na pewno będę kontynuować terapię. Pozdrawiam.

Ocena
5/5
2018-08-01
Paulina

Bardzo polecam każdemu, pani psycholog jest profesjonalna, dobrze przygotowana, ma ogromną wiedzę i dlatego zdecydowałam się na regularną terapię.

Ocena
5/5
2018-08-01
Marzena

Bardzo bałam się pierwszego spotkania z psychologiem, ale wizyta pozytywnie mnie zaskoczyła - Pani psycholog była pełna ciepła i empatii, zamierzam regularnie uczęszczać na spotkania i polecam każdemu

Ocena
5/5
2018-07-31
Ula

Cieszę się, że trafiłam właśnie na Waszą poradnię, Pani psycholog pomogła mi odnaleźć sens życia i na nowo zobaczyłam świat w różowych barwach. Dziękuję!

Ocena
5/5
2018-07-31
Krystyna W.

Dogłębna i szczera rozmowa pomogła mi spojrzeć na moje problemy z zupełnie innej perspektywy, bardzo dziękuję za pomoc.

Ocena
5/5
2018-07-31
Jarek

Jestem bardzo zadowolony, potrzebowałem wsparcia, zrozumienia, dobrego słowa i obiektywnej opinii. Na pewno jeszcze skorzystam z porady psychologa.

Ocena
5/5
2018-07-30
Grzegorz

Uczęszczam do Pani psycholog od roku. Terapia bardzo mi pomaga zrozumieć siebie i innych wokół mnie. Czasami jest ciężko, ale warto...

Ocena
5/5
2018-07-25
Mariusz

Pani psycholog pomogła nam w opanowaniu złości córki. Bardzo dziękujemy.

Ocena
5/5
2018-07-25
Maria

Bardzo polecam. Pomoc bardzo skuteczna.

Ocena
5/5
2018-07-23
Kamila

Zostałam poproszona o dodanie opinii, to dodaję :) oczywiście pełne zadowolenie i z czystym sercem polecam ośrodek

Ocena
5/5
2018-07-23
Kacper

To była moja pierwsza wizyta u psychologa. Szczerze mówiąc, nie wiedziałem co mnie czeka....okazało sie bardzo spokojnie, miło, ze zrozumieniem. Polecam wszystkim którzy sie boją żeby spróbowali, bo w

Ocena
5/5
2018-07-23
Joanna Maz

Jestem bardzo zadowolona z opieki psychologicznej Pani Oli. Byłam już na 5 spotkaniach i jest coraz lepiej. Polecam

Ocena
5/5
2018-07-20
Gosia J.

Pani Aleksandra to cudowny psycholog, szczera, uśmiechnięta pełna optymizmu. Spotkania z nią to sama przyjemność. Życzę każdemu takiego specjalisty.

Ocena
5/5
2018-07-19
Katarzyna

Ogrom taktu i rozległa wiedza, krótko mówiąc - pełen profesjonalizm, na to liczyłam i to dostałam. Dodatkowym plusem jest punktualność.

Ocena
5/5
2018-07-19
Adam

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Po kilku sesjach stanąłem na nogi. Twierdziłem, że nie chce mi się żyć, teraz mogę przenosić góry. Serdecznie polecam.

Ocena
5/5
2018-07-18
Karol

Dziękuję za energię i siłę, której doświadczyłem podczas sesji. Jestem teraz na rozdrożu, a to początek mojej nowej drogi ku szczęściu, którego brakowało mi od bardzo dawna.

Ocena
5/5
2018-07-18
Asia

Pani Małgosia ma naprawdę bardzo profesjonalne podejście do sprawy a jednocześnie jest ciepła, życzliwa i zabawna. Pozwoliła mi się zrelaksować i opowiedzieć o problemie. Pomogła mi opanować mój stres

Ocena
5/5
2018-07-12
Jolanta Bojkowska

Pani Małgorzata to genialny psycholog. Człowiek o złotym sercu, godny zaufania. Polecam wszystkim osobom mającym różnorakie problemy. Przy pomocy Pani Małgosi da się rozwiązać wszystkie kłopoty.

Ocena
5/5

Średnia: 4.99/5
Głosów: 140
Wyślij swoją opinie
Twoja ocena
Captcha
Aktualności
Chcesz nas poznać lepiej? Śledź nasze najnowsze aktualności.
Już dziś umów się na konsultację!



zobacz więcej
Trwa nabór do grupy terapeutycznej dla osób współuzależnionych oraz DDA/DDD



zobacz więcej
Umów się na wizytę

Skorzystaj z formularza on-line i zapisz się na wygodny dla Ciebie termin.

Zależy Ci na wizycie?

Zadzwoń
505 17 43 42